Even voorstellen 
Mijn naam is Jan van Leeuwen, geboren in 1947 te Wenen.
Getrouwd met Lida en we hebben 2 zonen en 1 kleinzoon.
Om gezondheidsredenen ben ik al sinds 1990 niet meer werkzaam.
Mijn laatste baan was assurantie inspecteur bij de Noord-Braband verzekeringen, onderdeel van de 
Delta Lloydgroep. Daar ben ik 4 jaar lid geweest van de centrale ondernemingsraad.
Mijn hobby`s zijn genealogie en bridge. 
Bestuurservaring heb ik gekregen op verschillende niveaus zowel landelijk als plaatselijk, vooral op het sociale vlak. Op dit moment ben ik penningmeester van de Huurdersvereniging Rheden, een huurders belangenvereniging.
Een jaar geleden wist ik nog niet wat angio-oedeem was. Ik had er nog nooit van gehoord.
Nu weet ik dat ik Quincke’s heb of de AE-vorm.
Bij mijn aanmelden als lid werd de vraag gesteld of ik iets wilde doen voor de vereniging. Daarop heb ik ja gezegd. Toen is van het een het ander gekomen met als resultaat dat ik nu voorzitter van de patiëntenvereniging ben. Ik heb het stokje overgenomen van René Jansen die al 20 jaar lid is en daarnaast 16 jaar lid is geweest van het bestuur. We hebben op de jaarvergadering op gepaste wijze afscheid van hem genomen als voorzitter en ook van Raoul Hofland die 8 jaar penningmeester is geweest. We hebben afgesproken dat we veel gebruik kunnen en mogen maken van hun deskundigheid op het gebied van de patiëntenvereniging, iets wat ik zeker zal gaan doen.
Ik wil de mensen die aanwezig waren op de jaarvergadering bedanken voor het vertrouwen dat ze me gegeven hebben want ik ben eigenlijk nog maar een beginneling in de materie van angio-oedeem. Ik heb veel vertrouwen in de andere bestuursleden. Dit zijn Mirjam van Heel, secretaris, die al een hele tijd meedraait en dus ook een vraagbaak voor mij is en Harriet Koomen die als penningmeester is gekozen en al een tijdje als vrijwilliger werkzaam is voor de vereniging . Er zijn heel veel dingen die we willen oppakken maar om alles met zijn drieën te doen is gewoon onmogelijk. Daarom de vraag aan de leden: wie wil zich ook inzetten voor onze vereniging. Stuur een berichtje dan nemen wij contact met je op.
Jan van Leeuwen